Galaretka z truskawką
Trudność:
Sposób przygotowania:

Truskawki wyjmujemy na 10 min. z zamrażarki następnie przekrawamy na pół i wkładamy z powrotem do zamrożenia. W tym czasie mieszamy galaretkę w 400 ml przegotowanej wody i studzimy do około 50°C.

Zamrożoną truskawkę wkładamy do pucharków i zalewamy wystudzoną galaretką. Dekorujemy bita śmietaną, tartą czekoladą, orzeszkami i świeżymi dostępnymi owocami.

Smacznego!

Składniki:
  • 3 opakowania galaretki truskawkowej
  • 200 g mrożonych truskawek
  • Pół tabliczki czekolady
  • Opakowanie bitej śmietany
  • 50 g orzechów nerkowca

KAROL POLECA:

Kulinarnie i normalnie
Pierogi z truskawkami

Pierogi z truskawkami

  Pierogi z truskawkami <strong>Trudność: </strong><span style="color: #EA2839; margin-left: 0.4em;"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><i class="fas fa-star fa-lg"></i><i class="fas fa-star...

czytaj dalej
Nowo i Odlotowo
Panna cotta z truskawkami

Panna cotta z truskawkami

  Panna cotta z truskawkami <strong>Trudność: </strong><span style="color: #EABA18; margin-left: 0.4em;"><i class="fas fa-star fa-lg"></i><i class="fas fa-star fa-lg"></i><i...

czytaj dalej

RUN WARZYWA i OWOCE
marka RUN-CHŁODNIA we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN-CHŁODNIA © 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone

RUN WARZYWA i OWOCE
marka RUN-CHŁODNIA
we Włocławku Sp. z o.o.

Polityka prywatności

RUN-CHŁODNIA © 2020.
Wszelkie prawa zastrzeżone